Skip to content
Početna stranica » Curry Bowl | Sri Lankan restoran

Curry Bowl | Sri Lankan restoran

Restorani Zagreb
U centru grada Zagreba smjestio se lijep mali šrilankanski restoran po imenu Curry Bowl. Uvjerite se da ga Tripadvisor nije bezveze uvrstio među najboljih 10 restorana u Zagrebu. Ovo mjesto je svakim danom sve popularnije među domaćom i stranom publikom, a zašto je tome tako dođite u centar Zagreba i posjetite ovaj restoran sa dušom :).
P.S. točnu lokacije pronađite niže na stranici.


Ukupna ocjena


4.6 od 5

Google karte

4.6 od 5

Tripadvisor

4.5 od 5

Facebook

4.7 od 5


Poput mnogih velikih priča, ideja o Curry Bowl rođena je kasno jedne noći, na klupi i uz nekoliko piva previše. Dva brata iz Šri Lanke sjede i razmišljaju o životu i tome što jesti. Iako bi začinjena ulična hrana iz Šri Lanke bila dobra, bili su u Europi, tisućama milja daleko od lijepog toplog “Kotthua”. I tako se rodila se ideja koja se ostvarila u ovom restoranu.

Preuzeto sa www.srilankancurrybowl.com

Recenzije preuzete sa drugih servisa

Facebook

 • Prekrasan čist restoran. ukusna hrana, neobična jela. sjajan pogled. lijepa atmosfera. ugodno mjesto. kvalitetna i pažljiva usluga. Sve mi se svidjelo.
 • Sjajan kottu od crne svinjetine, izvrsne okruglice od tune i curry majoneza, izdašna dahl juha i ljubazno i uslužno osoblje. Preporuka za brzu uslugu i pristojne cijene!

Tripadvisor

 • Bilo je bolje nego što sam očekivao, a konobar je bio jako ljubazan i ljubazan! Probat ću sve s jelovnika!
 • Ovo je bio prvi put da smo probali šrilankansku kuhinju. Lokacija je savršena točno u Tkalčićevoj ulici koja je puna odličnih barova, pubova i restorana. Mjesto je bilo živo i puno. Osoblje je bilo vrlo ljubazno.

Google karte

 • Vau. Fantastična atmosfera, vrhunska usluga i lako čitljivi engleski jelovnici. Lijepo mjesto na ulicama samo za pješake, odlično za ljude koji gledaju i hvataju večernje sunce. Ugodan odmor od tradicionalne hrvatske hrane. Možete začiniti do razine koju želite. Izvrsna vrijednost i prihvaćaju plaćanje karticama (ne prihvaćaju svugdje).
 • prekrasan čist restoran. ukusna hrana, neobična jela. sjajan pogled. lijepa atmosfera. ugodno mjesto. kvalitetna i pažljiva usluga. Sve mi se svidjelo!👌
  Naručio sam kus-kus i tunu u umaku od kokosa i sladoled od avokada.
  posebno hvala kuharu i konobaru Andreju
  .

Galerija

curry_bowl_zagreb
curry_bowl_zagreb
curry_bowl_zagreb
curry_bowl_zagreb
curry_bowl_zagreb
curry_bowl_zagreb

Preuzeto sa: srilankancurrybowl.com


Iz drugih medija o restoranu

vecernji.hr

Više mu se nije radilo u Microsoftu, otišao je u Zagreb i otvorio šrilankanski restoran

Proputovali su cijeli svijet, posjetili brojne metropole, no za život su odabrali – Zagreb. Braća sa Šri Lanke otvorila su restoran u Tkalčićevoj 44 pa je tako Zagreb u moru internacionalnih kuhinja dobio i jedan novitet – Curry bowl s tradicionalnim jelima te otočne države u južnoj Aziji.

jutarnji.hr

U šrilankanskom restoranu u centru Zagreba još uvijek je najbolji odabir autentični street food

Restoran Curry Bowl u vrijeme otvorenja predstavljao je jedno od malobrojnih mjesta na kojima se mogla probati autentična kuhinja nekih nama dalekih krajeva i kao takav, vrlo brzo stekao je veliku popularnost zagrebačke publike.

ribafish.com

Curry Bowl: Nova jela na meniju neumorne braće sa Šri Lanke!

Zagrebačka Tkalčićeva ulica tamo negdje između Malog Mede i Historyja još uvijek skriva malen internacionalni dragulj po imenu Curry Bowl. Pred par godina se, naime, Brian Senaratne zaljubio u tajanstvenu djevojku i došao u Hrvatsku, pa se odljubio, pa zvao i brata Clementa, pa su se vratili i upravo u zagrebačkoj žili kucavici pokrenuli bistroić sa svojom otočkom hranom.

fashion.hr

Zašto morate posjetiti prvi zagrebački restoran šrilankanske kuhinje?

Ako ste prolazili najšarmantnijom zagrebačkom ulicom posljednja dva mjeseca, velika je vjerojatnost da vam je šetnja bila začinjena snažnom, egzotičnom i žarko iščekivanom aromom. Živahna Tkalčićeva se, naime, okitila novim biserom u niski gastro adresa, osiguravši nam i novo omiljeno mjesto u gradu. 


Pronađite Curry Bowl

123 movies
how to embed google maps


Nedjelja – Četvrtak 11:00 – 23:00
Petak – Subota 11:00 – 24:00


komentari

1 komentar na Curry Bowl | Sri Lankan restoran

Napiši svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.